Роман Корж: «Студенти Львівської політехніки можуть провакцинуватись у студентській поліклініці за попереднім записом»

Центр комунікацій Львівської політехніки
Роман Корж

Від 6 серпня у Національному університеті «Львівська політехніка» почали вакцинувати студентів. Кожен охочий може попередньо записатися й прийти на вакцинацію до студентської поліклініки на вул. Бой-Желенського, 14. Про це на брифінгу Львівської обласної державної адміністрації щодо епідситуації на Львівщині розповів проректор із науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Львівської політехніки Роман Корж.

«У студмістечку університету проживає 7 тисяч осіб, загалом навчається в нас близько 25 тисяч. Провакциновано 400. Наша мета – створити студентам комфортні умови, щоб в одному місці у визначений час вони могли отримати щеплення. Орієнтуємося на те, щоб кожного дня вакцинувати 100 – 120 осіб», – зазначив Роман Корж.

Запис провадиться через студентську профспілку, і всі охочі можуть або зв’язатися напряму з цим відділом, або зареєструватися, зазначивши всі потрібні дані. Вакцинацію на базі Міської лікарні № 10 провадять у будні дні від 9 до 13 години. Не зменшується кількість охочих отримати вакцину й серед викладацького складу, навіть не зважаючи на те, що половину вже провакциновано.

«Викладачі також можуть отримати щеплення, як і студенти, у нашій поліклініці. Зараз починаємо вакцинувати адміністративно-господарський персонал. Від імені ректорату дякуємо лікарям за допомогу й за те, що вакцину привозять завжди вчасно й у достатній кількості», – додав проректор Львівської політехніки.

Роман Корж (ліворуч) Роман Корж