Рівненська АЕС запрошує студентів Львівської політехніки на працевлаштування

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

У рамках співпраці Львівської політехніки з Відокремленим підрозділом «Рівненська АЕС» 27 листопада 2023 року відбулась зустріч фахівця ІІ категорії з підготовки кадрів підприємства Олесі Сидорчик та інженера-електроніка І категорії цеху теплової автоматизації Олександра Федінчика зі студентами І–V курсів спеціальностей «Атомна енергетика», «Теплоенергетика», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Зустріч було присвячено розгляду питань щодо укладання угод на навчання, укладання угод про дуальну освіту, проходження практики на підприємстві та подальшого працевлаштування у ВП «Рівненська АЕС». Захід відбувся у рамках профорієнтаційної роботи з метою підготовки фахівців за потребами підприємства.

Олеся Сидорчик розкрила молоді декілька секретів проходження співбесід та ознайомила з поліграфічною продукцією Рівненської АЕС. На поточний момент та в перспективі на підприємстві є потреба у фахівцях за напрямами «Атомна енергетика», «Теплоенергетика», «Електричні станції», «Електротехнічні системи електроспоживання», «Автоматизоване управління технологічними процесами» та інші.

Олександр Федінчик розповів про роботу на станції, вимоги до працівників та перспективи ядерної енергетики. Зокрема, розмова базувалася на специфіці робочого режиму та загальних відомостях про формат роботи на АЕС.

Впродовж багатьох років Національний університет «Львівська політехніка» є одним із важливих джерел підготовки кваліфікованих фахівців для атомної енергетики України. Випускники енергетичного напряму успішно працюють в експлуатаційних та ремонтних підрозділах Рівненської АЕС.

Загалом зустріч відбулася дуже конструктивно, студенти активно брали участь у дискусіях, ставили запитання, а насамкінець обмінялися контактами.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці