«Прокрастинація? Вихід є!»: зустріч на кафедрі теоретичної та практичної психології ІППО

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Фрагмент афіші заходу

Жити і працювати з прокрастинаторами буває важко, але це буває і чудово. Багато прокрастинаторів – розумні й креативні; більшість з них досить самостійні, і вони прагнуть мати про все власну думку. Вони всі чутливі, і всі переживають про те, чи вони достатньо добрі, достатньо сильні чи достатньо здібні. Якщо ви спроможні пригадати, що під їхньою поверхнею – вразлива і невпевнена в собі людина, яка потребує любові та прийняття, вам, можливо, легше буде знайти у своєму серці місце для того, хто веде боротьбу з людськими недоліками.

23 квітня 2024 року на кафедрі теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки (проспект В’ячеслава Чорновола, 57, навчальний корпус № 36, аудиторія 605) відбудеться зустріч на тему «Прокрастинація? Вихід є!».

Мета заходу – розширити знання учасників про комплексну природу прокрастинації та визначити основні чинники, які можуть до неї призвести.

Завдання: ознайомити учасників з техніками, які дадуть змогу перепрограмувати себе на дію (взятися до справи), впорядковувати своє життя і врешті подолати прокрастинацію.

Початок зустрічі об 11:40.