Про демоісторію та цінності кожної миті: наукові заходи НДЦ «Демос» в останні місяці 2023 року

Науково-дослідний центр «Демос» Львівської політехніки
Фото із заходу

Останні місяці 2023 року були в Науково-дослідному центрі соціальної й демографічної політики та управління «Демос» Національного університету «Львівська політехніка» по-своєму напружені та продуктивні. Підводячи підсумки, варто згадати низку заходів.

  1. Семінар/вебінар на тему «Стратегічне планування розвитку міст: зарубіжний досвід та вітчизняна практика» відбувся у рамках співпраці з викладачами Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка». Участь у заході взяла доцентка кафедри містобудування, к.арх. Тамара Мазур.
  2. Семінар/вебінар на тему «Про демоісторію і цінності кожної нашої миті» (у рамках засідання, присвяченого 90-й річниці Голодомору в Україні). З основною доповіддю виступив старший науковий співробітник Національного музею Голодомору-геноциду, к.е.н. Роман Теслюк.
  3. Міжнародний воркшоп «Нова хвиля міграції у відповідь на повномасштабне російське вторгнення в Україну. Соціально-економічні наслідки для України та країн ЄС», який проводила кафедра інноваційної економіки та структурних змін Бременського університету (Німеччина) за фінансової підтримки Фонду Volkswagen. На запрошення голови програмного комітету к.с.г. Світлани Чугаєвської панель модерувала працівниця Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки Оксана П’ятковська.
  4. 81-а Студентська науково-технічна конференція – І-й та ІІ-й етапи (секція «Адміністрування, державне управління та професійний розвиток», підсекція «Проблеми розвитку фірм, ринків, регіонів: соціально-економічний аспект»). Участь взяли не просто студенти Національного університету «Львівська політехніка», задіяні в різних ініціативах НДЦ «Демос», але кращі представники. Свідченням стали ІІ призове місце (Ростислав Малинич, група ЕКСЕі-21) та спеціальна відзнака (Володимир Коломієць, група ФБ-31).

Загалом, команда Науково-дослідного центру соціальної й демографічної політики та управління «Демос» із планами 2023 року впоралася!

Попереду дуже складний рік. Треба йти далі. Але перед, тим як рушити, слід згадати, де ми були…

Докладніше – у доданому файлі.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу