Презентація ПрАТ «Концерн Хлібпром» для студентів Інституту хімії та хімічних технологій

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка до матеріалу

Кафедра технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету запрошує студентів на зустріч із представниками ПрАТ «Концерн Хлібпром».

Презентацію компанії проведуть керівниця операційного відділу Галина Романів та рекрутерка Лілія Ажніна.

Під час зустрічі студентів ознайомлять з можливостями проходження практики та стажування в компанії, а також з умовами працевлаштування й перспективами професійного і кар’єрного зростання.

Зустріч відбудеться 21 березня 2024 року в аудиторії 339 VIII навчального корпусу Львівської політехніки. Початок о 10:00.

Довідка про компанію

ПрАТ «Концерн Хлібпром» – одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 200 тонн продукції: хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. У структурі компанії – 5 переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях.

За 20 років існування компанія зарекомендувала себе як добросовісний виробник, надійний партнер та прогресивний галузевий оператор. «Хлібпром» залишається одним із найбільших інвесторів та роботодавців у регіонах своєї присутності.


Більше інформації про кар’єрні можливості та цікаві пропозиції від компаній-роботодавців – у телеграм-каналі студії кар’єри Львівської політехніки.