Політехніки заснували клуб для активної та небайдужої патріотичної молоді України «Особистий шлях»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото із засідання клубу

На початку березня 2024 року засновано клуб для активної та небайдужої патріотичної молоді України «Особистий шлях». Щоб до нього вступити, учні 5–11 класів шкіл, ліцеїв, гімназій, або студентам університетів чи коледжів, мають відповідати таким п’яти критеріям.

  1. Дотримуватись принципів гідної людини, наведених у відеоролику на ютуб-каналі «Особистий шлях».
  2. Взяти якісну участь (призер чи фіналіст конкурсу, активний учасник заходу) хоч б у трьох різних освітньо-практичних конкурсах чи заходах у межах проєкту «Особистий шлях».
  3. Здобути 10 чи більше балів за важливі досягнення (призер, фіналіст) у різних освітньо-практичних конкурсах та/чи за активну якісну участь у різних заходах в межах проєкту «Особистий шлях».
  4. Мати добровільне бажання різнобічно розвиватись і зростати гідною людиною.
  5. Займати проукраїнську активну життєву позицію, будучи громадянином України.

Докладніше про клуб

У межах клубу «Особистий шлях» молодь зможе досягати перемог у різноманітних цікавих творчих і освітньо-практичних конкурсах, знаходити однодумців та друзів для створення стартап-команд чи команд для інтелектуальних змагань, знайомитися з різними професіями безпосередньо на провідних міжнародних і вітчизняних підприємствах, вдосконалювати свої знання і навики, які точно знадобляться в житті, й обмінювати здобуті бали на різні корисні призи.

Серед таких призів:

  • цікаві книги від видавництв «Світло й тінь», «Свічадо» та інших;
  • квитки на гарні концерти від Львівської національної філармонії, квитки в театри й органний зал;
  • смачні цукерки від ТМ Chocoboom;
  • сертифікати на безкоштовне проходження курсів «Креативне мислення для підлітків», «Вчи англійську та підтримуй ЗСУ», «Протидія прокрастинації та ефективне управління своїми ресурсами».

Заплановано навчально-практичні активні екскурсії на успішні підприємства, у стартап-школу Tech StartUp School та в Національний університет «Львівська політехніка». У межах проєкту передбачено сертифікати на мандрівки Україною з туроператором «Відвідай» (зокрема й на сходження на гірські вершини в Карпатах) тощо. А також є можливість взяти участь у фіналі змагання за піврічну цільову стипендію, яка має бути спрямована на допомогу школяру в досягненні його мрії № 2 (суми стипендії можуть бути різні залежно від мрії, вагомості та масштабів перемог школяра, його доповіді та аргументів під час фіналу, рішення конкретних меценатів).

Керівником проєкту «Особистий шлях» є професор кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Чубай.

Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу Фото із засідання клубу