Представники ІНЕМ взяли участь в урочистостях до 100-річного ювілею Гірничо-металургійної академії у Кракові

ІНЕМ Львівської політехніки
на екскурсії

У Кракові відбулися урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця та 45-річчя її факультету управління, з яким активно співпрацює Навчально-науковий інститут економіки і менеджменту Львівської політехніки.

На урочистості були запрошені й представники ІНЕМ. Зокрема, декан магістратури доцент Юрій Малиновський передав декану факультету управління професору Пйотру Лебковському вітального листа від директора Інституту економіки і менеджменту професора Олега Кузьміна.

урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця урочистості з нагоди ювілею – 100-річчя Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця