Першокурсниці кафедри МІ ознайомили з перевагами навчання у Львівській політехніці учнів шкіл Житомира та Білої Церкви

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Вагомим фактором, що визначає вибір майбутньої спеціальності, є рекомендації друзів та знайомих, які вже навчаються за певною освітньою програмою.

Минулого тижня з ініціативи й за активної участі студенток групи МІ-11 спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Вікторії Галан, Олени Комендант та Юлії Рудик відбулися зустрічі (офлайн та онлайн-форматах) у закладах загальної середньої освіти міст Житомира та Білої Церкви, які студентки успішно закінчили 2023 року.

Зокрема, про переваги навчання у Львівській політехніці з перших вуст від студентів Університету дізналися учні 9–11 класів ліцею № 12 імені С.І. Ковальчука міста Житомира, ліцею № 36 імені Я. Домбровського міста Житомира, Білоцерківського опорного ліцею-гімназії № 20 Білоцерківської міської ради Київської області.

Основну увагу було зосереджено на можливостях для здобувачів освіти, які пропонує провідний заклад вищої освіти України за міжнародними та національними рейтингами, організації навчального процесу в умовах військового стану та новаціях цьогорічної вступної кампанії.

Майбутні інформаційні аналітики-міжнародники та завідувач кафедри міжнародної інформації ІМФН професор Василь Гулай відповіли на питання учнів та вчителів.

Знайомство пройшло в дружній атмосфері. Чекаємо випускників-2024 у лавах студентів Львівської політехніки!

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу