Першокурсники ІНЕМ відвідали зустріч з авторкою одного з восьми найкращих застосунків з вивчення української мови

Катедра української мови Львівської політехніки
Фото із зустрічі в НТБ

Студенти Інституту економіки та менеджменту (група ЕВ-12) зі старшим викладачем катедри української мови Соломією Ковалів відвідали майстер-клас з української мови, організований Науково-технічною бібліотекою Національного університету «Львівська політехніка». Доповідачем була Наталя Місюк, маркетологиня, авторка проєкту «Давай займемось текстом». Розповідь п. Наталії неабияк захопила студентів. Враженнями від зустрічі поділилися студенти:

«Доповідь була інформативною, я дізналась про чудовий мобільний застосунок, за допомогою якого ще краще зможу вивчити українську мову, адже він створений з метою привернути увагу до української мови та наших культурних традицій» (Олена, студентка гр. ЕВ-12).

«На зустрічі з Наталею Місюк дізнався про оригінальний та корисний застосунок. Вже завантажив його, тож зможу вдосконалювати своє мовлення, адже застосунок містить цікаві практичні вправи для вивчення мови, роблячи процес вивчення захопливим» (Андрій, студент гр. ЕВ-12).

«Ще на лекції завантажила застосунок на телефон. Почала проходити різні рівні. Добре те, що у формі гри можна вивчати українську мову. Багато цікавих завдань не лише дають змогу в інтерактивний метод вдосконалити своє мовлення, а дізнатися про цікаві аспекти української культури» (Марія, студентка гр. ЕВ-12).

Дякуємо організаторам зустрічі та лекторці за цікавий захід!

Фото із зустрічі в НТБ Фото із зустрічі в НТБ