Оголошено новий конкурс на отримання індивідуальних стипендій для студентів ІКНІ Львівської політехніки

Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій
Заставка до стипендії

За сприяння Благодійного фонду «Кларіна», Благодійного фонду «ХітВейв Резіліенс» та Центру соціальних історій (США) студенти Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій денної форми навчання незалежно від форми фінансування можуть подати заявки на отримання індивідуальних стипендій. Стипендії надають за результатами відбору кандидатів за критеріями, що враховують соціальне становище, академічну успішність, результативність наукової діяльності та участь у громадській діяльності, зокрема волонтерському русі.

Для участі в конкурсі претенденти подають заявки (Додаток 1) і документи, які характеризують соціальне становище, підтверджують результати академічної успішності, наукової (за підписом керівника науково-дослідної роботи) та волонтерської (підтвердженої Колегією та/чи профкомом студентів Львівської політехніки) діяльності.

Головна мета – підтримати студентів в умовах повномасштабної війни, а також стимулювати їх здобувати нові знання та практичні навички.

Деталі – у Положенні про порядок проведення Конкурсу для отримання студентами навчально-наукового Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» індивідуальних стипендій від Благодійного фонду «Кларіна», Благодійного фонду «ХітВейв Резіліенс» та Центру соціальних історій (доданий файл).

Заявки (Додаток 1) та відповідні документи потрібно надіслати до 26 квітня 2024 року секретареві конкурсної комісії Олесі Сабан на електронну адресу olesia.v.saban@lpnu.ua. У темі листа належить зазначити: «ІНДИВІДУАЛЬНІ СТИПЕНДІЇ (США)».

Визначатимуть переможців представники БФ «Кларіна», Благодійного фонду «ХітВейв Резіліенс» та Центру соціальних історій за рекомендацією Комісії від ІКНІ не пізніше 31 травня 2024 року. Інформацію про результати Конкурсу буде оприлюднено на сайтах Національного університету «Львівська політехніка» та Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

Результати першого конкурсу на здобуття індивідуальних стипендій для студентів ІКНІ

Приєднані файли