Науковців Львівської політехніки заохочують до участі у проєкті Нідерландської дослідницької ради

Центр комунікацій Львівської політехніки
 Нідерландська дослідницька рада

Відповідно до листа Національного фонду досліджень України (далі — НФДУ) від 02.08.2023 № 2-7/331, директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України інформує, що 18 липня 2023 року НФДУ та Нідерландська дослідницька рада (далі — NWO) уклали протокол до Меморандуму про взаєморозуміння і домовилися про співпрацю й об’єднання зусиль.

Метою партнерської ініціативи є стимулювання онлайн-участі кваліфікованих дослідників з України в поточних проєктах NWO та розширення їхньої професійної мережі в нідерландській дослідницькій спільноті. Зокрема, вчені в Україні матимуть можливість співпрацювати з науковцями Королівства Нідерланди і таким чином продовжувати свою наукову кар’єру в складних умовах, взявши участь у конкурсі «Конкурсний відбір на додаткові грантові можливості NWO для українських вчених: Партнерська ініціатива NWO-НФДУ» 2023 року.

Команда проєкту NWO може надавати консультаційну й інформаційну підтримку. Заявки подаються виключно нідерландським керівником проєкту тільки через систему онлайн-заявок ISAAC та мають надійти до NWO принаймні за два місяці до запланованого початку участі українського партнера в поточному науково-дослідному проєкті, який фінансує NWO. 

З повним текстом щодо умов участі в конкурсному відборі можна ознайомитися за посиланням http://surl.li/jvozg. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся до головного спеціаліста відділу комунікацій та міжнародного співробітництва НФДУ Тетяни Мачуліної (+38 044-298-16-29 T.Machulina@nrfu.org.ua).