Науково-педагогічні працівники кафедри АІП організували та провели профорієнтаційні заходи

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із заходів

Науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти в рамках цьогорічних Наукових фестин у Національному університеті «Львівська політехніка» провели профорієнтаційні вікторини та майстер-класи для учнів низки закладів системи загальної середньої освіти в м. Львові.

Зокрема:

  • завідувачка кафедри АІП, докторка юридичних наук, професорка Марія Бліхар та старша викладачка закладу вищої освіти кафедри, кандидатка юридичних наук Марта Малець організували та провели зустріч з учнями старших класів ліцею міжнародних відносин імені Василя Стуса Львівської міської ради;
  • професорка кафедри, докторка юридичних наук Галина Лук’янова організувала і провела тематичну зустріч з учнями середньої загальноосвітньої школи № 30 м. Львова;
  • професорка кафедри АІП, докторка юридичних наук Ольга Скочиляс-Павлів організувала та провела тематичну зустріч з учнями ліцею «Інтелект» Львівської міської ради.

Відтак у межах проведених науково-педагогічними працівниками кафедри адміністративного та інформаційного права тематичних і профорієнтаційних бесід з учнями середніх і старших класів закладів системи загальної середньої освіти міста Львова було презентовано загальну інформацію про основні нормативно-правові акти, що стосуються захисту прав дітей, недопущення жодних проявів булінгу. Також школярів ознайомили з особливостями професії юриста, психолога та журналіста в рамках надання освітніх послуг Інститутом права, психології та інноваційної освіти. До уваги учнів запропоновано програму Наукових фестин Львівської політехніки, яка зацікавила здобувачів освіти взяти безпосередню участь у заходах на території біля головного корпусу Університету.

Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів