На кафедрі ЦПП у межах проєкту «Майбутній політехнік» провели захід для учнів гімназії «Престиж»

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Фото із заняття

28 березня 2024 року на кафедрі цивільного права та процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти відбувся захід у межах профорієнтаційного проєкту «Майбутній політехнік» за участю учнів випускних класів Львівської гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов «Престиж».

Гімназисти мали змогу ознайомитись із системою навчання в Університеті, відвідати заняття, максимально зануритися у студентське життя для обрання спеціальності 081 «Право» та подальшого вступу на навчання до Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки. Для майбутніх абітурієнтів провели екскурсію у XIX навчальному корпусі, вони мали змогу поспілкуватися з викладачами і студентами Інституту.

Активну участь у заході взяли доцентка кафедри ЦПП, к.ю.н. Наталія Заболотна та доцентка, к.ю.н. Наталія Павлюк, яка провела для учнів майстер-клас на тему «Майнові права дитини».

Зустріч відбулася в дружній атмосфері. Майбутні абітурієнти мали змогу отримати інформацію про правила прийому на навчання у 2024 році та поставити запитання.

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття