На кафедрі ЕЗП в онлайн-режимі відбулася V Міжнародна конференція «Водопостачання і водовідведення»

Кафедра екології та збалансованого природокористування
Скріншот з онлайн-конференції

11–13 жовтня 2023 року на кафедрі екології та збалансованого природокористування Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки відбулася V Міжнародна науково-технічна конференція «Водопостачання і водовідведення: проектування, будівництво, експлуатація, моніторинг».

Конференція присвячена актуальним проблемам у галузі водопостачання і водовідведення, а також очищення води, очищення стічних вод та обробки осаду. Її мета – промувати розвиток співпраці між університетами, дослідницькими установами та промисловими підприємствами, а також знайти рішення для інтеграції міжнародної науки, освіти і економіки.

Конференція проходила в онлайн-режимі, загалом участь взяли 93 науковці, з них 21 – із-за кордону (Польща, Німеччина, Чехія, Швеція, Франція, Іспанія). Учасники конференції презентували свої дослідження у сфері захисту довкілля та покращення якості біосфери, а також обговорили майбутні цілі та плани.

В рамках конференції також проведено два круглі столи:

  • Adapting Strategic Approaches and Technologies in Water Supply and Sewerage to Climate Change – у межах проєкту CLIMAN;
  • Water Resources as the Foundation for Climate Change Adaptation – у межах проєкту ClimEd.
Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції