На базі Політехніки у рамках проєкту IDEA відбувся тренінг «Проєктний менеджмент та підприємництво»

Департамент освіти і науки Львівської ОДА
Фото з тренінгу

5 грудня на базі Національного університету «Львівська політехніка» в рамках навчального проєкту IDEA за підтримки кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту відбувся тренінг на тему «Проєктний менеджмент та підприємництво: ідея, її пошук, презентація ідеї на підсумковому конкурсі», у якому взяли участь 154 учасники – здобувачі фахової передвищої та професійної освіти, учні закладів загальної середньої освіти Львівщини.

Метою тренінгу є допомога творчій молоді у розкритті власного потенціалу та надання можливостей для втілення яскравої ідеї в успішний проєкт.

На заході молодь мала можливість не лише поглибити свої знання у сфері підприємництва, отримати розуміння бізнесу та інновацій, а й узяти участь в іграх з підприємництва, які провели представники Національного університету «Львівська політехніка» та Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради. Керівниця проєкту – Ірина Андрушків, доцентка кафедри управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки, тренерка – Тетяна Лебідь, старша викладачка кафедри управління проєктами, тренерка консалтингової компанії PM Business Solution.

Підставою для проведення заходу є Меморандум про реалізацію навчальних програм Junior MBA та IDEA в рамках Інноваційного простору Smart Space між Національним університетом «Львівська політехніка», управлінням молоді та спорту Львівської ОВА, департаментом розвитку Львівської міської ради, відділом професійної освіти департаменту розвитку Львівської міської ради, управлінням молодіжної політики департаменту розвитку Львівської міської ради, Центром підтримки підприємництва Львівської міської ради, ІТ-компаніями (Sigma Software, Eleks Software, Soft Serve), територіальними громадами (Стірлківською, Шегинівською, Солонківською, Жовківською, Золочівською, Підберізцівською, Миколаївською), Червоноградською РДА, громадською організацією «Майбутнє IN.UA», ГО «Амбасадори освіти», Львівською обласною малою академією наук, Львівським державним будинком техніки.

Бізнес-ігри навчають фінансової грамотності та моделюють життя людини з урахуванням аспектів сучасного суспільства. Ставлять гравців перед низкою складних завдань: самостійно прийняти рішення, шукати найбільш продуктивні стратегії поведінки та зрозуміти, як ефективно застосувати себе в житті, і виходити за рамки шаблону, а потім аналізувати свої помилки й успіхи.

Варто зазначити, що учасники тренінгу братимуть участь у підсумковому конкурсі проєкту – конкурсі IDEA, де презентуватимуть власні проєкти. Найкращі команди отримають індивідуальну менторську підтримку від партнерів проєкту. Кожна запропонована учасником ідея може бути відібрана фірмою-партнером чи інвестором для її реалізації повністю або частково.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу