Міжнародна літня школа Enjoy studying у Львівській політехніці завершилася врученням сертифікатів

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Міжнародна літня школа Enjoy studying тривала у Національному університеті «Львівська політехніка» з 24 липня до 24 серпня 2023 року. Вона сприяла створенню умов для неформального спілкування слухачів іноземною мовою, підвищенню рівня інтересу широкого кола слухачів до вивчення англійської, розвитку індивідуальних творчих здібностей та формуванню індивідуального стилю поведінки слухачів, отриманню знань лінгвокраїнознавчого та професійного характеру.

Навчання у літній школі тривало впродовж чотирьох тижнів і включало інтенсивний курс з вивчення англійської мови. Тренером був представник Французького Альянсу Томас-Жозеф Коліє-Малюа (Франція, Париж).

Учасниками Міжнародної літньої школи стали 25 осіб – викладачі, студенти й адміністративні працівники Національного університету «Львівська політехніка». Після завершення роботи школи всі її учасники  отримали сертифікати.

Подібні міжнародні заходи потрібні й корисні для політехніків, позаяк сприяють консолідації зусиль для досягнення спільної мети – зробити наш університет привабливішим, комфортнішим та цікавішим для теперішніх і майбутніх студентів. А це гарантія руху вперед і забезпечення загальнодержавного успіху, до якого ми так прагнемо!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи