Магістрантка кафедри ДОА стала срібною призеркою міжнародного конкурсу Future Designer

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Переможниця конкурсу

Магістрантка кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Анна Скицька отримала срібну нагороду на Міжнародному конкурсі інноваційного дизайну Future Designer International Innovation Design Awards (IIDA) & Science for SDGs Innovation Contest, що проходив під егідою ЮНЕСКО. Заявку та ескізну проєктну пропозицію подано ще минулого року, а нещодавно отримано сертифікат і відзнаку проєкту, в основу якого покладено інноваційну концепцію Folding Crassroom.

«Виникла ідея оригінального дизайну, який міг вирішити нагальні виклики, з якими стикається суспільство в умовах воєнного стану. Концепція проєкту базується на створенні тимчасових мобільних навчальних класів, що дають можливість забезпечити освітній процес у постраждалих від бойових дій регіонах. Оскільки доступ до базової освіти є запорукою сталого розвитку людства, то легкість встановлення запроєктованих конструкцій дає змогу зробити процес навчання неперервним навіть у військовий час», – розповіла Анна Скицька.

Консультантка проєкту, доцентка кафедри дизайну та основ архітектури к.арх Юліана Петровська відзначає високу рейтингову успішність студентки впродовж навчання, наукову публікаційну роботу, готовність до участі у конкурсних проєктах та сміливість у формуванні нових дизайнерських ідей. Анна Скицька є відповідальною, комунікабельною та працьовитою особистістю, що вміє адаптуватись до нових ситуацій, приймати відповідні рішення та працювати в команді.

Колектив кафедри вітає з перемогою та бажає творчих успіхів та нових злетів!

Афіша заходу Переможниця конкурсу Сертифікат переможця Фрагмент проєкту Фрагмент проєкту