Львівська політехніка і будівельна компанія РІЕЛ підписали Меморандум про співпрацю

Наталія ПАВЛИШИН, Тижневик «Аудиторія»
учасники зустрічі

Львівська політехніка та будівельна компанія РІЕЛ 19 квітня заклали першу «цеглину» співпраці. Це дасть можливість студентам підвищити свій професійний рівень та освоювати найновіші тенденції у будівництві.

– Ми готові ділитися своїм досвідом і допомагати, аби майбутні будівельники практикувались та стажувались на базі РІЕЛ, набували практичного досвіду й тримали руку на пульсі найновіших тенденцій, – зазначив президент будівельної корпорації Ростислав Мельник.

Меморандум про співпрацю передбачає, що корпорація РІЕЛ підтримуватиме найцікавіші студентські проекти й наукові ініціативи, запровадить відзнаки та стипендії для найуспішніших студентів Інституту будівництва та інженерії довкілля, а також спільно – компанія й Університет – працюватимуть над проектами профорієнтації в школах.

Детальніше у відеосюжетах телеканалів «Zik»: Допомога студентам: "Львівська політехніка" підписала меморандум з будівельною корпорацією РІЕЛ та «24»: Студенти-будівельники "Львівської Політехніки" отримають підтримку від корпорації РІЕЛ

підписання Меморандуму про співпрацю підписання Меморандуму про співпрацю