Львівська політехніка готова дивувати майбутніх вступників на ювілейних Наукових фестинах!

Сергій Попович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Цьогоріч Львівська політехніка вже вдесяте проводить Наукові фестини. 24 квітня біля головного корпусу університету представники різних інститутів демонструватимуть відвідувачам свої винаходи, цікаві наукові досліди та відповідатимуть на запитання щодо навчання.

Цього разу буде ще більше технічних новинок, експериментів, мотиваційних лекцій, ігор та інтерактивних виставок. Кафедри й інститути докладають чималих зусиль, щоб цьогорічна програма була цікава та різноманітна.

Захід допоможе краще визначитися з вибором майбутньої спеціальності, дізнатися більше про особливості навчання та цьогорічної вступної кампанії й упевнитися в перевагах нашого університету.

 — Університет — це не тільки теоретичні речі, а й цікаві проєкти, стартапи, розробки та експерименти. Ці фестини заохотять майбутніх вступників повернутися сюди студентами і робити подібні або ще кращі досліди та винаходи, — зазначила Соломія Матвій, провідна фахівчиня відділу маркетингу та координаторка Наукових фестин.

Запрошуємо учнів шкіл, їхніх батьків, а також усіх охочих, адже програма буде насичена та цікава. Очікуйте на подальшу інформацію про захід на сайті Львівської політехніки.

Програма фестин

Приєднані файли