Компанія Renesas Electronics оголошує конкурс для студентів ІТРЕ з можливістю подальшого працевлаштування

Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки
Фрагмент афіші конкурсу

Гарні новини для студентів усіх спеціальностей Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки!

Компанія Renesas Electronics запрошує студентів ІТРЕ взяти участь у навчальному проєкті «Патч-антени С діапазону», який у подальшому може бути розвинений як дослідницька наукова робота, дипломний проєкт (бакалаврський, магістерський), матеріал для портфоліо тощо.

Процес створення антени є ітеративним, тому для студента і ментора орієнтовний затрачений час становитиме 40–100 годин для кожного учасника. Компанія Renesas Electronics пропонує досвідчених менторів, обладнання для вимірювань, доступ до найновіших навчальних матеріалів, матеріальну базу. Роботу над проєктом обидві сторони – ментор і студент – здійснюватимуть у дуальній формі.

У підсумку студент отримає безцінний досвід у реальному проєкті в команді досвідчених інженерів, навики роботи з сучасним обладнанням у лабораторії компанії Renesas. Після успішного завершення проєкту студент потрапляє у базу даних компанії як потенційний кандидат і в разі відкриття вакансій буде розглянутий як один із перших претендентів на відкриту посаду.

Кандидат долучається до проєкту після успішного проходження співбесіди з менторами.

Реєстрація