Про трансфертне ціноутворення: керівник львівського офісу KPMG зустрівся зі студентами і викладачами ІНЕМ

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Максим Войцеховський

Керівник львівського офісу KPMG в Україні Максим Войцеховський під час зустрічі зі студентами кафедр зовнішньоекономічної та митної діяльності й менеджменту та міжнародного підприємництва, а також їхніми викладачами, розповів про трансфертне ціноутворення та надав поради успішної кар’єри.

Експерт із бізнес-консультування розповів студентам про компанію KPMG, про особливості її роботи. У лекції-презентації «Трансфертне ціноутворення» Максим Войцеховський представив світову практику контролю трансфертних цін, зокрема у Скандинавських країнах, які є прикладом щасливого і збалансованого життя громадян.

Щоб здобути успіх у професійній діяльності, експерт радить студентам враховувати певні чинники, зокрема те, що світ змінюється, тому завжди є попит на тих, хто розуміє ці зміни, завжди виникає потреба самоосвіти, особливо вивчання іноземних мов. Нині нема фаху на все життя, а диплом бакалавра чи магістра – це лише старт до розвитку власних можливостей. Максим Войцеховський радить студентам ставати глобальними підприємцями, розвивати свої хобі, займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, бути оптимістами, менеджерами власного часу, а також забути про гроші як про ключовий драйвер, мотивуючи це тим, що якщо працюєш успішно у своїй професії, розвиваєшся і вдосконалюєшся, то це гарантія того, що ти будеш забезпечений усім, чого потребуєш.

Максим Войцеховський на зустрічі з Максимом Войцеховським на зустрічі з Максимом Войцеховським Максим Войцеховський на зустрічі з Максимом Войцеховським