Катедра української мови зі студентами Львівської політехніки взяла участь у благодійній акції «Смілива гривня 2023»

Катедра української мови Львівської політехніки
Фото з акції

Катедра української мови Національного університету «Львівська політехніка» з приємністю долучилася до Всеукраїнської благодійної акції «Смілива гривня 2023», яку організував Національний банк України. Мета благодійної ініціативи – об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

Збір монет на потреби ЗСУ тривав по всій Україні впродовж трьох місяців – від 4 вересня до 30 листопада 2023 року.

Щиро дякуємо нашим студентам, які також долучилися до акції! З ініціативи доцента катедри Лілії Харчук рушійною силою благодійної ініціативи «Смілива гривня-2023» стали студенти Інституту економіки і менеджменту (гр. МЕ-112, ЕБ-14), Інституту енергетики та систем керування (гр. АЕ-11, СЕ-11), Інституту механічної інженерії та транспорту (гр. ЛА-11), Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології (гр. КІ-103, КІ-105), Інституту будівництва та інженерних систем (гр. БД-110). Усі зібрані монетки в рамках благодійної акції перераховано на потреби Збройних сил України.

Багато людей, які збирають кошти для потреб воїнів, наголошують на тому, що невипите горнятко кави в кав’ярні може стати великим внеском у добру справу. Пам’ятаймо й інше гасло. «Гроші – це оплески!» – колись сказала Жаклін Сьюзен. Отож, допомагайте волонтерам і благодійникам, сердечно та гучно аплодуйте нашим воїнам, які чують наші оплески там, на передовій, бо, безперечно, вони заслуговують на це.

В єдності наша сила! Разом до нашої Перемоги!

Фото з акції Фото з акції Фото з акції Фото з акції Фото з акції Фото з акції Фото з акції Фото з акції Фото з акції