Кар’єрні вебінари від міжнародної ІТ-компанії ZONE3000 та Студії кар’єри Львівської політехніки

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка заходу

Студія кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки та міжнародна ІТ-компанія ZONE3000 розпочинають серію вебінарів для студентів і випускників Університету. Впродовж трьох онлайн-зустрічей учасники дізнаються про можливості працевлаштування та розвитку кар’єри, а також про навички, необхідні для успішного проходження співбесіди і професійного зростання.

Відтак, студентів запрошують на перший вебінар «Шлях до офера: як розпочати карʼєру», який відбудеться в середу, 3 квітня 2024 року, на платформі Zoom. Початок о 15:00.

Під час зустрічі буде розглянуто такі теми:

  1. Актуальні інструменти для пошуку роботи. Де знайти цікаві пропозиції.
  2. Створення резюме. На що звертає увагу роботодавець.
  3. Поведінка на співбесіді. Як краще поводитись під час інтерв’ю.
  4. Work-Life Balance. Що допоможе поєднувати навчання в університеті та роботу.

Зустріч проведе Олег Опришко – Admin Recruiter & CS Event Manager ІТ-компанії ZONE3000. Вже майже 5 років Олег допомагає фахівцям без досвіду розпочати кар’єрний шлях на позиції рекрутера й активно проводить тренінги, лекції і вебінари для студентів українських закладів вищої освіти. Головними темами цих івентів є профорієнтація, працевлаштування, особистий та кар’єрний розвиток.

ZONE3000 – це міжнародна ІТ-компанія, яка створює рішення для розробки програмних продуктів світового рівня. ZONE3000 працює за напрямами доменної реєстрації, хостингу, сертифікатів безпеки, особистої пошти й технічної підтримки продуктів. ІТ-компанія співпрацює з понад 2400 ІТ-фахівців у Харкові та Львові.

Більше інформації про актуальні вакансії, кар’єрні заходи та новини від роботодавців дізнавайтеся на телеграм-каналі Студії кар’єри Львівської політехніки.