Кафедра ТТАЕ запрошує до обговорення проєкту ОПП «Теплоенергетика» другого рівня вищої освіти

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Заставка до матеріалу

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Інституту енергетики та систем керування Національного університету «Львівська політехніка» запрошує всіх зацікавлених осіб (студентів і випускників, роботодавців, академічну спільноту та інших) взяти участь в обговоренні проєкту освітньо-професійної програми «Теплоенергетика» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 144 «Теплоенергетика».

З проєктом ОПП «Теплоенергетика» з підготовки здобувачів вищої освіти на другому (магістерському) рівні можна ознайомитися на вебсторінці Про освітні програми: Другий (магістерський) рівень вищої освіти, назва спеціальності – 144 «Теплоенергетика» (файл Проєкт ОПП-2024) або у доданому файлі.

Свої пропозиції, відгуки, рецензії та зауваження щодо змісту, форм і методів навчання за цією освітньо-професійною програмою прохання у місячний термін (до 20 грудня 2023 року) викласти в онлайн-формі.

Також можна надсилати свої пропозиції, побажання, зауваження тощо стосовно якості та змісту ОПП на адресу:

Національний університет «Львівська політехніка», кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій, вул. Устияновича, 5, Х навчальний корпус, кім. 201, м. Львів, Львівська обл., 79000;

або на e-mail ttae.dept@lpnu.ua.