Кафедра ММП запрошує на цикл лекцій професора Джузеппе Граната «Міжнародний менеджмент»

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Заставка до заходу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки запрошує всіх колег та студентів Університету на цикл лекцій на тему «Міжнародний менеджмент».

Гостьовим лектором буде Джузеппе Граната – представник Римського університету «Меркаторум» (Італія), к.е.н., доцент кафедри управління бізнесом і маркетингу, науковий керівник MBA з міжнародного бізнесу, директор з маркетингу Консорціуму з інтернаціоналізації та розвитку малих і середніх підприємств, член Італійської асоціації менеджменту (SIMA), член Італійської академії бізнес-економіки (AIDEA). Викладав як запрошений професор (visiting professor) в університеті Парижа Ест Кретей і у Школі менеджменту Густава Ейфеля (Париж, Франція, 2014 рік), університетах Сарагоси та Мадрида (Іспанія, 2015–2016 роки), Александрійському технологічному освітньому університеті в Салоніках (Греція, 2018 рік) за програмою Erasmus mobility.

Цикл лекцій організовано за сприяння директора Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту, д.е.н., професора Олега Кузьміна та заступниці директора ІНЕМ з міжнародних зв’язків, д.е.н., професорки Наталії Станасюк.

Зустрічі відбуватимуться на платформі Zoom 15, 22 березня та 12, 19 квітня 2024 року.

Перекладачем на лекціях буде викладач італійської мови, асистент кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, керівник Центру італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі» Львівської політехніки Орест Василько.

Програма циклу та посилання на онлайн-лекції – у доданому файлі.

Ілюстрація до матеріалу Ілюстрація до матеріалу