Кафедра інженерної геодезії облаштувала новий навчальний полігон

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з процесу облаштування полігону

Нещодавно працівники кафедри інженерної геодезії Інституту геодезії спільно з Асоціацією випускників Львівської політехніки завершили облаштування підземної частини навчального полігону кафедри.

― Ми задоволені завершенням основного етапу робіт. Вдячні правлінню Асоціації випускників за конкретну допомогу ― без них нам було б важче реалізувати цей проєкт. Залишилося ще розмістити зовнішні геодезичні маркери – і матимемо зручний майданчик для проведення польових лабораторних робіт зі студентами Інституту геодезії. Окрім цього, на нашій кафедрі є сучасний георадар для проведення інженерно-геологічних досліджень та відповідне програмне забезпечення, за допомогою якого проводитимемо перепідготовку фахівців у сфері інженерної геології та геодезії зі всієї України. Це важливе фінансове підґрунтя для кафедри та університету, ― розповіла заступниця завідувача кафедри інженерної геодезії Ольга Смірнова.

Облаштування підземної частини навчального геодезичного полігону поряд із п’ятим навчальним корпусом розпочали минулого року.

― Правління Асоціації випускників університету завжди готове підтримувати навчальні ініціативи кафедр. Добрим прикладом такої активності є створення цього навчального геодезичного полігону за ініціативою небайдужих працівників кафедри інженерної геодезії на чолі з завідувачем кафедри, професором Анатолієм Церклевичем. Вдячні за допомогу працівникам господарської служби проректора Володимира Крайовського та випускнику інженерно-будівельного факультету (тепер ― Інститут будівництва та інженерних систем), директору комунального підприємства «Львівелектротранс» Володимиру Коваліву, ― додав голова правління Асоціації випускників університету Ігор Павлішевський.

Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону Фото з процесу облаштування полігону