Innovation Hub – нова успішна формула студентського життя на кафедрі політології та міжнародних відносин

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з роботи Innovation Hub

Innovation Hub – це об’єднання активних і талановитих студентів, які хочуть розвиватися. Ініціативи й активності хабу поєднують у собі навчання, інноваційні ідеї, поради експертів, актуальні можливості, вітчизняні та європейські практики, дозвілля, особисті контакти і мрії кожного учасника.

Ідея створення хабу належить Олені Лукачук, яка є менторкою цієї ініціативи й координатором науково-інноваційної та проєктної діяльності членів хабу. У 2022–2023 навчальному році Innovation Hub об’єднав довкола себе 16 студентів-першокурсників. Координаторами студентської ініціативи в цьому році були Злата Климова та Олексій Нагірний, студенти групи МВ-14.

Діяльність хабу поєднала у собі кілька напрямів, зокрема:

  • навчання проєктній грамотності,
  • знайомство з інноваціями та науково-інноваційними проєктами,
  • підготовку проєктних заявок,
  • відвідини інституцій та підприємств,
  • знайомства і зустрічі з експертами з різних сфер діяльності,
  • проведення вебінарів, воркшопів і тренінгів,
  • відпочинкові заходи.

Загалом активісти хабу провели 118 годин в онлайн- та офлайн-зустрічах, підготували 2 колективні та 3 індивідуальні проєктні заявки, відвідали 7 інституцій та 4 публічних заходи, провели 2 воркшопи, 3 тренінги, 4 вебінари. 5 учасників хабу пройшли своє перше стажування і 2 стали учасниками закордонних навчальних подій – такою була перша сторінка функціонування Innovation Hub.

Цю сторінку з життя ми перегорнули. Наступний рік розпочинаємо вже з оновлення та реорганізації хабу: зокрема, буде оновлено склад студентської ініціативи, визначено серед пріоритетів – розвиток міждисциплінарних проєктів, менторство першокурсників, а також залучення до участі в хабі представників технічних спеціальностей.

У 2022–2023 році Innovation Hub розвивався за підтримки проректорки з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталії Чухрай, начальника Науково-дослідної частини Романа Небесного, директора Tech StartUp School Назара Подольчака, директорки Інституту гуманітарних та соціальних наук Ярини Турчин, завідувачки кафедри політології та міжнародних відносин Галини Луцишин, декана магістратури ІГСН, доцента кафедри ПМВ Олега Цебенка й усього колективу кафедри політології та міжнародних відносин. Дякуємо кожному з вас за довіру, підтримку, приділений час та надані можливості для розвитку ініціативної молоді у Львівській політехніці!

Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub Фото з роботи Innovation Hub