Гаранти магістерських програм та очільники кафедри МО зустрілися з потенційними вступниками спеціальності «Менеджмент»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

14 грудня відбулася зустріч гарантів магістерських освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент інноваційної діяльності» та освітньо-наукової програми «Менеджмент» і керівництва кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки з потенційними вступниками на зазначені програми – студентами IV курсу спеціальності «Менеджмент». Зустріч відбулася в рамках серії обговорень необхідності та змісту оновлення цих освітніх програм.

На зустрічі було обговорено очікування потенційних студентів-магістрів щодо змісту навчальних програм, переліку освітніх компонент, форм проведення занять та організації навчального процесу. Зокрема студенти-бакалаври запропонували передбачити вивчення інтернет-маркетингу на магістерських програмах.

Представники кафедри менеджменту організацій поінформували також потенційних вступників щодо можливості навчання на програмі подвійних дипломів з польським державним університетом, семестрового навчання за кордоном у ЗВО-партнерах за програмою Еразмус+.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі