Доцентка кафедри ЗМД стала однією з учасниць програми Open a New Leader in Yourself

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Фото із заходу програми

Доцентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Мар’яна Руда стала однією з учасниць програми ONLY (Open a New Leader in Yourself), запропонувавши проєкт щодо розвитку соціального підприємництва серед студентської молоді в контексті сталого розвитку та зеленого відновлення економіки України.

Освітня програма ONLY для працівниць закладів вищої освіти України має на меті допомогти їм розвивати лідерство та інновації в українських вишах. Участь у проєкті дає змогу втілити цікаві ідеї та стати агентами змін в академічній спільноті.

20 березня на стратегічній сесії, яку модерував Павло Шеремета (засновник Києво-Могилянської бізнес-школи, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України), говорили про особливості формування стратегії університету, місію та візію, цінності, що мають бути простими і зрозумілими, про точки диференціації та унікальність, але головне – про готовність до нових викликів сьогодення.

Проєкт реалізує Kingston University, Національний університет «Львівська політехніка» і Tech StartUp School за підтримки British Council Ukraine у рамках програми Going Global Partnerships Gender Equality Partnerships.

Докладніше про проєкт

Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми