Доцентка кафедри туризму ІСТР взяла участь у весняній конференції від Kahoot! EDU

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фрагмент сертифіката

13–14 березня відбулася весняна конференція, організована компанією Kahoot! з метою ознайомлення педагогів та всіх зацікавлених з новими інструментами інтерактивного навчання на глобальній ігровій платформі Kahoot!. До цієї події долучились понад 10 тисяч учителів і викладачів з усього світу, зокрема й доцентка кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки Мар’яна Сеньків.

«Уже декілька років у рамках своїх навчальних дисциплін я використовую мобільну та комп’ютерну версії Kahoot! для кращого засвоєння студентами вивчених тем. Цей застосунок дає змогу створювати різні тести (й не тільки) українською та іншими мовами і використовувати їх під час занять зі студентами. Проходження тестів відбувається в ігровій формі, тобто визначають переможців гри, що може додатково мотивувати студентів навчатись краще. Чудово, що є такі зустрічі, під час яких можна дізнатись про нові функції та інструменти (зокрема на основі штучного інтелекту) застосунку, яким користуємось для роботи», – розповідає Мар’яна.

Відеозаписи всіх сесій конференції

До слова, компанія Kahoot! на знак солідарності з Україною пропонує українським школам і закладам вищої освіти один рік безкоштовного користування Kahoot! EDU.