Доцентка кафедри туризму ІСТР провела вікітренінг для студентів Українського католицького університету

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з тренінгу

9 квітня доцентка кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки Мар’яна Сеньків провела вікітренінг для студентів Українського католицького університету на запрошення проректорки з науково-педагогічної роботи, декана-засновниці Львівської бізнес-школи УКУ Софії Опацької.

Мар’яна Сеньків познайомила студентів з особливостями та правилами редагування українського та інших мовних розділів Вікіпедії. У рамках вивчення курсу «Міжнародний бізнес і глобальні ринки» впродовж семестру студенти покращуватимуть статті у Вікіпедії про відомі компанії світу та їхню поведінку після повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Під час вікітренінгу студенти ставили цікаві запитання й отримали всю необхідну інформацію для виконання поставлених перед ними завдань.

До слова, Мар’яна Сеньків 8 квітня поділилась досвідом впровадження освітньої програми Вікіпедії на кафедрі туризму Львівської політехніки під час вебінару «Університети та Вікіпедія: нові можливості та практичний досвід», організованого громадською організацією «Вікімедіа Україна».