Доцентка кафедри ДОА виступила на Міжнародній конференції «Третє Міжнародне бієнале аксесуарів моди»

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з конференції

Нещодавно в місті Радомі (Республіка Польща) відбулася Міжнародна конференція з дизайну «Третє Міжнародне бієнале аксесуарів моди». Організатором наукового зібрання був Технологічно-гуманістичний університет імені Казимира Пуласкєго в Радомі.

Робота конференції та виставка проходили в Музеї Яцека Мальчевського, видатного митця кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Доцентка кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Ореста Ремешило-Рибчинська презентувала доповідь на тему «Інтерпретація гуцульських головних уборів з метою створення атмосфери сучасного інтер’єру», яка спричинила дискусію та реальне зацікавлення.

За підсумками візиту і зустрічі з деканом відділу мистецтв Технологічно-гуманістичного університету керівництвом професором Анджеєм Маркєвичем та професоркою Катажиною Новіцькою-Урбанською представниці Львівської політехніки запропонували у майбутньому прочитати курс гостьових лекцій з дисципліни «Культурна ідентичність в дизайні», яку вона викладає студентам кафедри дизайну та основ архітектури.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції