Для студентів кафедри ТБСФБ організували зустріч із представницею компанії «Фармак»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-зустрічі

Для студентів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки організували зустріч із представницею АТ «Фармак» Віталією Красулею, фахівчинею відділу підбору та адаптації.

Гостя розповіла про підприємство та можливості співпраці. Також запропонувала студентам брати участь в активностях, які проводить щороку підприємство, зокрема: Школі молодих науковців, Farmak-lab, хакатоні. Є можливості проходити студентам практику на виробництві та подавати резюме на вакантні місця.

«Фармак» є лідером фармацевтичного ринку України за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні. Сьогодні їхня продукція представлена в Україні та понад 50 країнах світу.

Зустріч організували доцентки кафедри ТБСФБ Романа Петріна та Жанна Паращин і представники відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі