Бакалаврська освітня програма «Міжнародна інформація» кафедри МІ отримала сертифікат НАЗЯВО

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фрагмент сертифіката про акредитацію

За результатами проведеної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки (гарант – доцент кафедри міжнародної інформації, доцент, к.юрид.н. Андрій Гачкевич) Національне агентство забезпечення якості вищої освіти 28 червня 2023 року видало сертифікат № 5270 терміном дії до 1 липня 2028 року.

Варто нагадати, що підготовку фахівців у галузі міжнародних відносин в Університеті було започатковано в 2003 році на основі секції «Міжнародна інформація» при кафедрі прикладної математики ІМФН. В 2010–2011 роках кафедра успішно ліцензувала й акредитувала підготовку фахівців ОКР «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр» міжнародної інформації.

3 2016 року кафедра міжнародної інформації здійснює на підготовку здобувачів вищої освіти у межах спеціальності 055/291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» за трьома програмами:

  • освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація» першого (бакалаврського) рівня;
  • освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація» другого (магістерського) рівня;
  • освітньо-наукова програма «Міжнародна інформація» другого (магістерського) рівня.

Докладніше – на сайті кафедри міжнародної інформації у межах Порталу Львівської політехніки.