Львівська політехніка
флеш-моб

20 вересня 2017 року студенти Львівщини масовим флеш-мобом відзначать Міжнародний день студентського спорту. Захід розпочнеться об 11:55 і триватиме до 12:15 на площі перед головним корпусом Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Ст. Бандери, 12).

За цей час студенти-учасники розгорнуть найбільший на Львівщині Державний прапор, а потім колективно віджиматимуться від землі. Після виконання фізичних вправ учасники флеш-мобу сформують гасло свята «Today’s stars, tomorrow’s leaders».

Серед учасників флеш-мобу розігруватиметься ексклюзивний костюм члена студентської збірної Львівської області, подарункові сертифікати, сувеніри та солодкі подарунки від партнерів заходу ТМ «Степанків», IT-компаній KindGeek та PLVision.

Як зазначає координатор заходу, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, девіз заходу, – «доведи, що ти не прогулював фізкультуру – відсвяткуй з нами День студентського спорту».

– Ми ставимо за мету не лише привернути увагу до відзначення Міжнародного дня студентського спорту, а й робимо чергову спробу пропаганди здорового способу життя, – зазначив А. Ігнатович.

Ініціатори заходу – Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Колегія та профком студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка», кафедра фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка», Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт» та Українська академія друкарства. Аерофотозйомку здійснюватиме партнер заходу компанія SKEIRON.

Довідково

На 38-й сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в листопаді 2015 року ухвалено рішення про щорічне проведення 20 вересня Міжнародного дня студентського спорту. Міжнародна федерація студентського спорту проводить цей день під гаслом «Today’s stars, tomorrow’s leaders».