Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
афіша лекції

2 березня 2017 року в рамках освітнього проекту Ugeneration у Національному університеті «Львівська політехніка» відбудуться відкриті лекції молодих українських підприємців – Миколи Ахтирського та Сергія Малецького.

Місце проведення заходу – ауд. 417 IV навчального корпусу Львівської політехніки (вул. Митрополита Андрея, 5). Основна тема – «Сила амбіцій: студентські роки – кращий час створювати СВОЄ». Початок о 16:00.

Спікери, кожен на своєму прикладі, спробують розповісти, як молодим людям знайти «ту саму» ідею та перетворити її в успішний бізнес. Незважаючи на те, що підприємці працюють в абсолютно різних сферах, їх об’єднує те, що обоє розпочинали власну справу за часів навчання в університеті.

  • Лекція «Бізнес як марафон»
    Микола Ахтирський – підприємець, співзасновник інтернет-магазину «Штуки», співорганізатор конференцій TEDxKyiv, власник національного рекорду «З Києва до Чорного моря на каяку за 16 днів».
  • Лекція «Від квартирників до концертів європейських зірок»
    Сергій Малецький – засновник концертної агенції H2D, організатор концертів європейських зірок в Україні, серед яких – Benjamin Clementine, GusGus, Apparat, Moderat, Kwabs, Tom Odell та інші.