ІАПО Львівської політехніки
на семінарі «Активування співпраці між Норвегією та Україною»

10–11 листопада 2016 року представники Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки долучилися до роботи Альянсу університетів. Цього року з’їзд учасників Альянсу проходив під девізом «Активування співпраці між Норвегією та Україною» і зібрав головних осіб 16 великих університетів України, керівників партнерських організацій та університетів Норвегії, а також всіх тих компаній, яким цікаво дізнатися про сучасні технології управління успішним бізнесом.

Захід поєднав представників університетів та представників бізнес структур України і Норвегії, серед яких – Національний технічний університет України «КПІ», Національний університет «Львівська політехніка», Університет економіки і права «Крок», Вінницький національний технічний університет, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Чорноморський державний університет імені Петра Могили, Тернопільський національний економічний університет, Університет Норд, компанія Itera, компанія Egersund Seafood, МФСА, компанія Pelagia AS та інші.

Серед доповідачів були проф. Frode Mellemvik, директор Вищої школи бізнесу, проф. Bjorn Olsen, ректор Університету Норд, проф. Анатолій Бурмістров, керівник проекту «Україна-Норвегія» (м. Бодо, Норвегія), Oyvind Setren, генеральний менеджер компанії Pelagia AS, Лена Смірнова, менеджер з розвитку компанії Itera, Володимир Рубцов, президент фонду МФСА, Костянтин Медвєдєв, маркетинг-менеджер компанії Egersund Seafood та багато інших.

У секції, присвяченій діяльності Університетського Альянсу в Україні, професор А. Бурмістров запропонував обговорення щодо поглиблення та покращення співпраці між університетами-учасниками. Представники Львівської політехніки, а саме директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти Віктор Яськов та декан післядипломної освіти Мар’яна Захарчук, запропонували організувати спільну віртуальну навчальну платформу для обміну думками, проектами, яка діє у Львівській політехніці для слухачів програми «Англійська мова та цифрові комунікації». Було зазначено, що можливості доступу до передового програмного забезпечення тут активно використовують для викладання навчальних дисциплін та для підтримки наявних проектів слухачів курсів.

Завершальним акордом програми стало передання права проведення ІІІ симпозіуму Альянсу університетів до Національного університету «Львівська політехніка». Проведення симпозіуму підтвердив присутній на зустрічі директор Інститут адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки Віктор Яськов.

на семінарі «Активування співпраці між Норвегією та Україною» на семінарі «Активування співпраці між Норвегією та Україною»