Молодь знає, як влаштувати свято: студенти Львівської політехніки готуються до Дня святого Миколая

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
Студенти впродовж року підтримують дітей-сиріт

Студенти Львівської політехніки впродовж року організовують чимало цікавих акцій для підтримки дітей-сиріт, літніх людей. Свято Миколая спонукує молодь до ще більшої активності.

Так, студенти ІЕСК збирають кошти для вихованців дитячого будинку № 1. Щоправда, молодь планує відвідини дітей не лише на Миколая, а значно частіше, бо знають, що діти потребують уваги постійно, а не лише раз на рік.

Активісти колегії та профбюро студентів ІКНІ організували благодійний аукціон побачень, де кожен мав змогу «купити» побачення з іншою людиною. Частину коштів, виручених із аукціону, планують витратити на подарунки до свята Миколая для дітей-сиріт, а решта грошей передадуть на ремонт дитячих кімнат у будинках для сиріт, які цього потребують.

Традиційно відвідують дітей-сиріт студенти ІТРЕ, але зазвичай після Різдвяних свят. Молодь планує придбати речі, яких не вистачає в сиротинцях, тож зараз активно збирає кошти, а також іграшки, канцтовари та дитячий одяг. Окрім цього студенти домовляються з кондитерськими фабриками про спонсорську допомогу – солодощі.

Як і щороку, колегія та профком студентів і аспірантів Львівської політехніки підготувала солодкі подарунки від св. Миколая для дітей зі студентських та аспірантських сімей.

Студенти впродовж року підтримують дітей-сиріт Студенти впродовж року підтримують дітей-сиріт Студенти впродовж року підтримують дітей-сиріт