Відділ маркетингу та інноватики Львівської політехніки
на Форумі «Innovation Market»

21–24 листопада 2017 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ) відбувався Міжнародний Форум «Innovation Market». Це – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів Startup-проектів з представниками підприємств – потенційних споживачів, зацікавлених у технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України та Китаю, з політичними лідерами України.

Цього року Львівська політехніка активно долучилась до заходів Форуму. Науковці Наталія Носова (Інститут хімії та хімічних технологій), Катерина Процак (Інститут економіки і менеджменту), Юрій Фурдас (Інститут будівництва та інженерії довкілля) та Роман Швець (Інститут прикладної математики та фундаментальних наук) продемонстрували інноваційні розробки Університету, серед яких – універсальні гідрогелеві лікувальні пов’язки, засоби створення проектів стратегічного плану розвитку малих і середніх міст, біогазові установки та гібридне джерело електричної енергії на базі суперконденсатора й акумулятора.

Працівники Центру інформаційного забезпечення Христина Зуб і Лілія Ковалик стали експертами Форуму й отримали змогу розповісти про «Портал можливостей» – сервіс пошуку конференцій, виставок, грантів, стипендій та інших заходів, що впроваджений у Львівській політехніці.

Студенти Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Петро Поберейко і Дмитро Тисько презентували свій стартап «Chummery» – систему автоматизованого заселення студентів у гуртожитки – на Startup-алеї Форуму.

Спільну українсько-китайську конференцію відвідала керівник відділу маркетингу та інноватики Олена Бобало, намагаючись налагодити співпрацю між нашим університетом та китайським бізнесом. До заходів Форуму також долучилась Наталія Чухрай – проректор з наукової роботи Львівської політехніки, та Ірина Романовська – спеціаліст відділу маркетингу та інноватики.

Сподіваємось, що така активність політехніків відкриє нові шляхи для співпраці.

на Форумі «Innovation Market» на Форумі «Innovation Market» на Форумі «Innovation Market» на Форумі «Innovation Market» на Форумі «Innovation Market»