Львівський ІТ Кластер
Ukrainian IT Awards

16 вересня 2017 року у Києві відбулося щорічне нагородження кращих ІТ-спеціалістів у кількох різних номінаціях у рамках Ukrainian IT Awards. Нагороди одержали, зокрема, керівник освітнього напряму Львівського ІТ Кластеру Зеновій Верес та керівник навчальної програми Кластеру «Системи штучного інтелекту» Іван Загородній.

Зеновій Верес, керівник освітнього напрямку Львівського ІТ Кластеру та Solution Architect у компанії SoftServe, асистент кафедри комп’ютеризованих систем автоматики Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки, отримав нагороду в номінації «IT Education» за свій внесок у модернізацію української освіти. З його ініціативи та за активною участю Львівський ІТ Кластер спільно з ІТ індустрією Львова запровадили вже 5 навчальних програм у двох університетах міста – Національному університеті «Львівська політехніка» та Львівському національному університеті імені Івана Франка. На програмах сьогодні навчаються близько 460 студентів.

Іван Загородній на цьогорічній церемонії IT Awards отримав нагороду в номінації «Software Engineering». Він – Principal Software Engineer в компанії SoftServe та керівник програми «Artificial Intelligence» у Львівській політехніці, яку Львівський ІТ Кластер запустив із початку цього навчального року.

Ukrainian IT Awards – незалежний конкурс, який проходить уже шостий рік поспіль. Конкурс організовано компанією SoftServe та Асоціацією «ІТ України». Нагороду вручають професіоналам у 9 номінаціях: «Quality Assurance», «Project Management», «Software Engineering», «Software Architecture», «Business Analysis», «IT Eduсation», «Cyber Security», «Product Management» та «UI Design».

Про їхній шлях до успіху та визнання в освітній галузі можна прочитати у матеріалах:

Ukrainian IT Awards Ukrainian IT Awards