ПрАТ «Львівобленерго»
Енергетики займаються спортом

Для працівників «Львівобленерго» створені умови як для продуктивної праці, так і для активного і здорового дозвілля. Енергетики займаються спортом, влаштовують різноманітні змагання, а ще – разом вболівають за «Енергію», одну з найкращих футзальних команд України.

Вже кілька років у Львові на вулиці Сяйво, 10 діє тренажерний зал, де всі охочі працівники можуть абсолютно безкоштовно підтримувати свою фізичну форму. Сьогодні – це улюблене місце активного відпочинку енергетиків. Спортзал складається з двох приміщень, які оснащені найсучаснішим спортивним обладнанням: близько 30 тренажерами для всіх груп м’язів, кардіотренажерами. А для жіночої половини Товариства передбачені фітнес-програми, які поєднують всі види занять: на інтенсивне схуднення, на тонус м’язів; а також пілатес, окремі види йоги.

Поруч, на території виконавчої дирекції, облаштовано відкритий спортивний майданчик. Тут проводять змагання з міні-футболу серед працівників Товариства, команди енергетиків мають можливість тренуватись та з користю для здоров’я проводити своє дозвілля.

Цікаво, що серед енергетиків-футболістів відбирають кращих у збірну команду, яка представляє ПрАТ «Львівобленерго» на різноманітних турнірах, починаючи від першості міста і завершуючи загальноукраїнськими змаганнями серед працівників обленерго.

У Товаристві організовують не тільки футбольні баталії для працівників. Вже традиційними є турніри з настільного тенісу, волейболу.

Звичайно, спортивне дозвілля вирує не лише у Львові. У кожному районному структурному підрозділі енергетики займаються спортом, проводять турніри на будь-який смак: футбольні, волейбольні, шахові тощо.

А кульмінацією спортивного життя всього Товариства є вже традиційні щорічні «Козацькі забави». Тут збираються команди дужих козаків-енергетиків зі всіх структурних підрозділів Товариства. Азарт і боротьба просто зашкалює, адже кожен хоче стати найсильнішим! Енергетики змагаються у рукоборстві, метанні довбні, естафеті, підніманні ваги, перетягуванні линви та командному бігу. А «родзинкою» змагань є козацькі традиції: куліш, приготовлений в польових умовах за давнім українським звичаєм, змагання кошових отаманів, цікаві тематичні призи. І головне – дружба і єдність нашого багатотисячного колективу.

Але й це ще не все. Для любителів гри № 1 у світі є чудова можливість вболівати за одну з кращих футзальних команд України. Адже «Львівобленерго» є генеральним спонсором спортивного клубу «Енергія». За свою більш ніж п’ятнадцятирічну історію наш клуб тричі здобував «золото» Чемпіонату України, п’ять разів – «срібло» і тричі – «бронзу». А ще енергетики чотири рази ставали володарями Кубка України і тричі пробували свої сили в найпрестижнішому європейському турнірі – Кубку УЄФА.

Спортивне життя енергетиків вирує у всіх сферах – тож приєднуйтесь до нашої професійної та активної команди «Львівобленерго»!

Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом Енергетики займаються спортом