Асоціація випускників Львівської політехніки
випускники

Попри скасування Великого збору випускників у зв’язку з кончиною Блаженнішого Любомира Гузара, декілька сотень львівських політехніків прийшли в суботу, 3 червня, у головний корпус своєї Alma mater. Незважаючи на стриманий характер зустрічі, її учасники отримали приємну нагоду зустріти давніх знайомих та поспілкуватись у рідних стінах.

Іван Ривак, голова Асоціації випускників Львівської політехніки, та професор Юрій Бобало, ректор Університету, виступили перед громадою, що зібралася. Ректор привітав присутніх та коротко окреслив основні здобутки Львівської політехніки за останні роки. За словами Юрія Ярославовича, випускники дуже допомагають Університету в багатьох питаннях, зокрема і на високому державному рівні. Ректор наголосив, що звання «львівський політехнік» люди отримують на все життя, і закликав долучатися до розбудови спільного храму науки.

Член правління Асоціації Олександр Березко розповів про плани розбудови IT-інфраструктури організації, передусім бази даних випускників та веб-сайту, і запропонував усім зареєструватися онлайн.

випускники випускники випускники випускники випускники випускники випускники випускники випускники