Кафедра електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій
Анастасія Гармаш

У Харківському національному університеті радіоелектроніки відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за міжгалузевим напрямом «Інженерія вбудованих систем» (електроніка та телекомунікації, інформаційні технології).

Всього до ІІ туру конкурсу було надіслано 12 робіт, присвячених апаратно-програмним розробкам та програмуванню вбудованих систем. На підсумковій науково-практичній конференції 29 квітня 2021 року виступило 10 студентів.

На підставі сліпого рецензування поданих наукових робіт, оцінювання усних доповідей учасників підсумкової конференції, а також виступів у дискусії за презентованими доповідями галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу з врученням дипломів трьох студентів.

Зокрема, диплом ІІ ступеня здобула студентка кафедри електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки Анастасія Гармаш за роботу, присвячену розробці системи біометричної ідентифікації, алгоритму її функціонування та супровідного програмного забезпечення. Науковий керівник – старший викладач кафедри ЕЗІКТ Олексій Ліске.