Катерина Процак, доцент кафедри МО Львівської політехніки
арт-терапевтичні тренінги

Нещодавно на кафедрі менеджменту організацій відбулася серія безоплатних арт-терапевтичних тренінгів для викладачів та студентів Львівської політехніки: «Мистецтво перезавантаження розуму як спосіб відпочинку, розв’язання проблем та досягнення цілей», «Артперезавантаження», «Мистецтво візуалізації».

Воркшопи провадила художній керівник арт-студії «Прищіпка» Оксана Князевська. Уміло поєднавши любов до малювання із уже набутим досвідом, Оксана Василівна легко наснажувала аудиторію натхненням до творчості, навіть ті, хто вважав, що від природи не вміють малювати, до кінця занять змінювали свою думку.

На тренінгах слухачі дізналися, що таке зинтанґли, дудли і для чого вони існують, як зробити складне простим і розблокувати свідомість для швидкого розв’язання проблем, як за допомогою малюнків підвищити свою ефективність.

Майстер-класи пройшли з цікавістю, користю й відчуттям відпочинку. Виявляється, арт-терапевтичні методи й інструменти корисні не лише для відпочинку та релаксу, а й допомагають упорядкувати думки, знайти нові шляхи розв’язання проблем, швидше зреалізувати свої мрії.

арт-терапевтичні тренінги арт-терапевтичні тренінги арт-терапевтичні тренінги арт-терапевтичні тренінги