Кафедра програмного забезпечення, кафедра маркетингу і логістики
Скріншот з онлайн-захисту

14–15 квітня 2021 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

За її підсумками наукова робота магістра кафедри програмного забезпечення Національного університету «Львівська політехніка» Іллі Луцика «Адаптивна програмна система на основі онтологічного підходу для допомоги людям з когнітивними порушеннями (CognitAssist)» здобула диплом І ступеня. Науковий керівник – професор Дмитро Федасюк, доктор технічних наук, в.о. завідувача кафедри програмного забезпечення.
 

16 квітня у Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг) відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Антикризовий менеджмент». Студентка Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Альона Рискальчук виборола І місце серед учасників із 23 закладів вищої освіти з роботою «Імідж-технології як імперативи реалізації антикризового менеджменту в умовах забезпечення економічної безпеки підприємства». Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри маркетингу і логістики Світлана Лихолат.

Приємно, що диплом І ступеня одержали також іще дві представниці Львівської політехніки – студентки кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Надія Олесько і Тетяна Корецька.