Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

Перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Облік і оподаткування», організатором якого виступив Національний університет «Чернігівська політехніка», відбувся 18 березня 2021 року. Загалом на Конкурс було подано 118 робіт (149 учасників) із різних закладів вищої освіти України. Їх тематика була актуальна та різнопланова, а доповіді студентів – на високому науковому та професійному рівні.

Провідні вчені спеціальності провели рецензування надісланих на Конкурс робіт та рекомендували 37 із них до участі у підсумковій конференції (фіналі).

Другий етап ІІ туру (фінал) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відбувся 15 квітня 2021 року у форматі відеоконференції.

Наукова робота й доповідь на конференції студентки кафедри обліку та аналізу Ірини-Людмили Могили на тему «Особливості обліку та аналізу імпортних операцій (на прикладі торговельного підприємства ТОВ «УКРРИБА ЛТД)» (науковий керівник – доцент Марія Нашкерська) здобула третє місце у Конкурсі.

Участь у роботі галузевої комісії взяв доцент кафедри обліку та аналізу Володимир Воськало:

– На Конкурс було подано багато цікавих та різнопланових робіт, більшість яких були високого наукового рівня, містили елементи наукової новизни та конкретні практичні пропозиції. Участь та перемоги студентів нашої кафедри у цьому Конкурсі вже стали доброю традицією. Вітаю від імені кафедри переможницю, бажаю їй міцного здоров’я та майбутніх наукових звершень!

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот із конференції Скріншот із конференції Чернігівська політехніка