Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на зустрічі з Михайлом Беком

22 лютого 2017 року студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» зустрілись із HR-директором львівського гіпермаркету «Ашан Львів-Сокільники» Михайлом Беком. Мета зустрічі – презентація можливостей оплачуваного стажування та проходження практики у компанії студентами кафедри.

HR-директор розповів аудиторії про місію, цілі та завдання Мережі Ашан Рітейл, європейську систему менеджменту, конкурентні позиції на ринку, організаційну структуру управління, принципи взаємодії з працівниками, клієнтами та постачальниками, методи роботи, особливості обслуговування споживачів, перспективи розвитку, соціальні гарантії для персоналу, корпоративну культуру тощо.

Уже найближчим часом бакалаври та магістри кафедри матимуть можливість безпосередньо відвідати «Ашан Львів-Сокільники» й під час екскурсії більш ретельно ознайомитись із системою менеджменту компанії. Окрім того, досягнута домовленість про проведення на базі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності уже третьої Школи бригадирів для керівного персоналу компанії Ашан Рітейл. Дві попередніх успішно реалізовано у Національному університеті «Львівська політехніка» професорсько-викладацьким складом Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту. Також незабаром студенти кафедри матимуть змогу взяти участь у тренінгах, які проводитимуть керівники групи Ашан Рітейл.

на зустрічі з Михайлом Беком на зустрічі з Михайлом Беком на зустрічі з Михайлом Беком на зустрічі з Михайлом Беком на зустрічі з Михайлом Беком на зустрічі з Михайлом Беком на зустрічі з Михайлом Беком