Центр Студентського Капеланства ЛА УГКЦ
Йорданські відвідини

Завершуються Йорданські відвідини у гуртожитках Національного університету «Львівська політехніка». Капелани Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ вже відвідали їх левову частку.

Студенти були приємно здивовані відкритістю отців, їхнім розумінням, духовними настановами, привітним гумором, а також грою на гітарі, стрибанням на скакалці та ласкавим запрошенням до студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького.

Завершуються Йорданські відвідини у гуртожитках Національного університету «Львівська політехніка». Капелани Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ вже відвідали їх левову частку.  Студенти були приємно здивовані відкритістю отців, їхнім розумінням, духовними настановами, привітним гумором, а також грою на гітарі, стрибанням на скакалці та ласкавим запрошенням до студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького. Завершуються Йорданські відвідини у гуртожитках Національного університету «Львівська політехніка». Капелани Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ вже відвідали їх левову частку.  Студенти були приємно здивовані відкритістю отців, їхнім розумінням, духовними настановами, привітним гумором, а також грою на гітарі, стрибанням на скакалці та ласкавим запрошенням до студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького. Завершуються Йорданські відвідини у гуртожитках Національного університету «Львівська політехніка». Капелани Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ вже відвідали їх левову частку.  Студенти були приємно здивовані відкритістю отців, їхнім розумінням, духовними настановами, привітним гумором, а також грою на гітарі, стрибанням на скакалці та ласкавим запрошенням до студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького. Завершуються Йорданські відвідини у гуртожитках Національного університету «Львівська політехніка». Капелани Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ вже відвідали їх левову частку.  Студенти були приємно здивовані відкритістю отців, їхнім розумінням, духовними настановами, привітним гумором, а також грою на гітарі, стрибанням на скакалці та ласкавим запрошенням до студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького. Завершуються Йорданські відвідини у гуртожитках Національного університету «Львівська політехніка». Капелани Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ вже відвідали їх левову частку.  Студенти були приємно здивовані відкритістю отців, їхнім розумінням, духовними настановами, привітним гумором, а також грою на гітарі, стрибанням на скакалці та ласкавим запрошенням до студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького.