Організатори заходу
студенти

21 січня 2017 року у стінах Національного університету «Львівська політехніка» відбулася найбільша в Західній Україні конференції для розробників ігор GameDev Conference 2017.

Конференція зібрала близько 500 учасників, у залах пролунало понад 40 доповідей, 13 фіналістів конкурсу Ukrainian Game Award 2017 презентували свої ігри. На GameDev Conference 2017 прибули учасники зі всієї України: власники ігрових студій, інді-розробники, геймдизайнери, аніматори та всі, хто цікавиться гейм-індустрією.

Доповіді 5 потоків конференції – GameDev Business, GameDev Indie, GameDev Tech, GameDev Art, WorkShops – розкрили різні аспекти розробки ігор – від виникнення ідеї до виходу на глобальні ринки. Учасники отримали як теоретичні знання з геймдизайну та препродакшену, так і практичні навики з програмування, арту, саунд-дизайну, просування ігор на ринок та створення власної студії. І абсолютно на всіх потоках були аншлаги!

Програму події вдало доповнила ігрова частина – GameDev Showcase та презентації іграшок-фіналістів конкурсу Ukrainian Game Award 2017. Розробники отримали добру нагоду показати і протестувати свої ігри серед справжніх геймерів, зібрати відгуки експертів та позмагатися за квиток на Casual Connect, Indie Prize та White Nights Prague.

Фотозвіт із події можна переглянути на сторінці Lviv Startup Club у Facebook.