Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Першокурсники

Олександр Левицький, студент першого курсу Інституту архітектури:
«Тут одна з найкращих архітектурних шкіл»

Для мене, тернополянина, навчатися у Львівській політехніці – дуже престижно. Архітектуру обрав, бо тут одна з найкращих архітектурних шкіл. Маю намір пов’язати своє майбутнє з містобудуванням. Сподіваюся, що здобутий фах допоможе мені реалізувати себе в різних галузях: в дизайні, проектуванні будинків чи містобудуванні.

Олександра Варваренко, студентка першого курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:
«Мій майбутній фах дуже перспективний»

Ще навчаючись у школі, часто з друзями навідувалася до головного корпусу Львівської політехніки. Тут працюють мої батьки-хіміки, які хотіли, щоб я теж стала хіміком. Але я обрала спеціальність «комп’ютерні науки». Мені здається, що цей фах – дуже перспективний, дає можливість не лише знайти добру роботу, а й пристойну зарплатню.

Станіслав Пірус, студент першого курсу Інституту будівництва та інженерії довкілля:
«Сподіваюся, не матиму проблем із працевлаштуванням»

Обрав Політехніку, бо це один із найперспективніших вишів в Україні. А ще тому, що тут навчався мій батько. Він з особливою теплотою розповідав про своїх викладачів. Будівельну спеціальність обрав, бо вона нині дуже популярна: в країні швидким темпом розвивається будівництво, є багато вакансій і, сподіваюся, не буде проблем із роботою. Планую також брати участь у спортивних заходах, бо ще зі школи займаюся важкою атлетикою: боротьбою, карате, дзюдо.

Анна Андрух, студентка першого курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:
«Тут навчалася моя мама»

Прийшла в Політехніку, бо тут навчалася моя мама. Мабуть, тому, цей університет мені рідніший від усіх інших вишів. Я тут почуваюся дуже комфортно. Вчитимусь на прикладній лінгвістиці, бо з дитинства подобається англійська мова: я її добре знаю і, власне, з нею хотілося б пов’язати своє майбутнє.

Cтаніслав Гринишин, студент першого курсу Інституту комп’ютерних технологій автоматики та метрології:
«Маємо навчитися гідно протистояти ворогові»

Знаю, що випускники Львівської політехніки добре реалізовують себе в житті, тому, сподіваюся, що й мені згодом пощастить. Обрав нову в університеті спеціальність «кібербезпека»: вона дуже перспективна, цікава і потрібна, адже маємо навчитися гідно протистояти ворогові. Оскільки Політехніка дає не лише знання, а й вчить бути активним у суспільному житті, то не стоятиму осторонь студентського й громадського життя.

Емілія Залуцька, студентка першого курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:
«Політехніка допоможе мені гармонійно розвиватися»

Я захоплююся вивченням іноземних мов, а Політехніка допоможе мені поглиблювати знання, безпосередньо пов’язані з моєю майбутньою професією – прикладною лінгвістикою. Знаю, що тут є дуже багато цікавих програм, завдяки яким можна буде проходити стажування за кордоном чи в інших українських містах. Також чула добрі відгуки про викладачів, а це теж дуже важливо. Свій вибір я зробила сама і вважаю його правильним, адже Політехніка допоможе мені гармонійно розвиватися.

учасники опитування учасники опитування учасники опитування учасники опитування учасники опитування